fbpx

Aftikken: teambuilding met muziek

Welkom bij de Basiliek Studios, waar muziek niet alleen verbindt, maar ook bedrijven versterkt. Ontdek onze unieke workshop: Aftikken – een teamdag vol muziek, creativiteit en synergie.

Stap in onze wereld van muzikale samenwerking, waar jouw team binnen één dag een Company song creëert onder begeleiding van ervaren professionals. Onze workshop biedt een ongeëvenaarde ervaring, inclusief een grondig voorgesprek om jullie doelen en visie te begrijpen.

Jullie gaan niet alleen aan de slag in onze studio, maar krijgen ook een feedback-sessie met een toegewijde business coach. De dag wordt compleet gemaakt met uitstekende catering, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het creatieve proces.

Maar deze workshop biedt meer dan alleen een zelfgeschreven nummer. We geloven dat muziek een krachtig middel is om teams te versterken. Door onze ervaring weten we dat Aftikken teamverband op verschillende niveaus versterkt:

  1. Inzicht in patronen: Ontdek zowel individuele als groepspatronen binnen het team, wat resulteert in een dieper begrip van elkaar.

  2. Boost voor de teamdynamiek: De sfeer in het team krijgt een impuls, het creëert een energie die doordringt in de dagelijkse samenwerking.

  3. Verhoogde bereidheid tot samenwerken: Door feedback en reflectie leren individuen niet alleen van zichzelf, maar ook van anderen, wat de samenwerking binnen het team versterkt.

De impact van Aftikken strekt zich verder dan de gecreëerde muziek. Het versterkt de banden tussen teamleden en verrijkt de manier waarop ze samenwerken. Ervaar zelf de transformatie die plaatsvindt tijdens deze workshop en ga naar huis met niet alleen een meeslepend nummer, maar ook met een vernieuwd teamgevoel dat blijvende effecten zal hebben op de bedrijfscultuur.

Bij Basiliek Studios geloven we in de kracht van muziek en teamwork. Samen brengen we jullie bedrijf naar nieuwe harmonieuze hoogten.

Versterk je team met een unieke bedrijfs-songwritingervaring!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: