fbpx

Downtown

Onze zusterlocatie is gelegen in het karakteristieke pand in het centrum van Veenendaal. Downtown is in 2019 gestart vanuit de filosofie van Ray Oldenburg, een filosoof die geloofde dat ontmoeting tussen mensen de samenleving mooier maakt. En dat is precies wat Downtown wil zijn: een plek van ontmoeting. Een gezellige, gezamenlijke huiskamer. Wees welkom in dit voormalige, monumentale kerkgebouw en voel je thuis. Kom binnen voor een kop koffie met vriend(inn)en of een zakelijke lunch. We bedienen je met liefde, want we zijn blij dat jij er bent. Ondertussen vermaken kinderen zich in de kinderruimte en spelen ouderen in een hoek van het grand-café een bordspel. Ook kun je bij Downtown op adem komen in de stoel van de barbier of een uniek cadeau vinden om weg te geven. In deze oude kerk is ruimte voor iedereen.

Buiten onze reguliere openingstijden is deze locatie ook te huur. Dit oude kerkgebouw is natuurlijk een unieke plek voor uw bedrijfsbijeenkomst, jubileum of presentatie.  Met veel plezier zorgen wij met ons personeel voor een overgetelijke ervaring voor u en uw gasten. Uiteraard is onze locatie van alle technische gemakken voorzien en kijken wij er naar uit om u ook met onze culinaire gastvrijheid te verrassen tijdens uw evenement. 

Wij kunnen groepen tot 200 personen ontvangen en gaan hierover uiteraard graag verder in gesprek. Neem contact met ons op of kom eens gezellig binnenlopen in Downtown.