fbpx

De Studios

Welkom bij De Basiliek Studios, waar onze compleet vernieuwde studio’s een ruimte bieden om uw geluidsopnames tot leven te brengen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse opnames, of het nu gaat om het vastleggen van uw demo, een volledige muziekproductie, het opnemen van voice-overs of een podcast, maar ook het verzorgen van een livestream.

Onze studio’s zijn uitgerust met ultramoderne faciliteiten en worden ondersteund door getalenteerde in-house producers en arrangeurs. Of het nu gaat om het creëren van studio-albums, het vastleggen van live optredens of het verkennen van de kunst van songwriting via onze cursussen, wij staan klaar om uw muzikale visie te verwezenlijken.

Met twee prachtig ingerichte opnameruimtes bieden we een scala aan mogelijkheden. Onze grootste ruimte is ruim genoeg voor een volledige band of zelfs een heel koor, terwijl onze andere ruimte perfect is voor meer intieme opnamesessies. Wat uw muzikale project ook inhoudt, wij hebben de ruimte en expertise om het te verwezenlijken.

Of u nu een doorgewinterde professional bent of net uw muzikale reis begint, bij Basiliek Studios combineren we de nieuwste technologie met een passie voor creativiteit, om uw geluid tot nieuwe hoogten te brengen.