fbpx

De Grote Zaal

In onze Grote Zaal kunnen we uw gasten ontvangen voor grote evenementen. 1.420 zitplaatsen, waarvan 400 op het luxe balkon, allen met uitstekend vrij zicht op het grote podium van 23m breed. Is 1.420 personen voor u iets teveel? We kunnen de zaal met enkele kleine aanpassingen prima bruikbaar maken voor groepen vanaf 300 personen!

De Grote Zaal is uitstekend geschikt voor concerten (bands, koren, solo), congressen/conferenties, lezingen, bedrijfspresentaties, personeelsbijeenkomsten, shows etc.

De Basiliek beschikt standaard over een uitstekende geluidsset en uitgebreid sfeerlicht, geschikt voor bijna elk evenement. Daarnaast zijn er alle mogelijkheden om dat wat aan aanvullende techniek nodig is voor eventuele extra wensen op te hangen (hiervoor is een ruime hoeveelheid trusses aanwezig). Links en rechts van het podium hangt een  beamerscherm van 4m breed, in het midden één van 6m breed. Drie uitstekende beamers zorgen voor optimale sfeerbeleving.

Echter, u kunt ook anders naar onze Grote Zaal kijken!
Alle stoelen kunnen eruit en dan heeft u (nog exclusief het ruime podium en het balkon) een vrije vloerruimte van ruim 1.000m2. Ideaal voor beurzen, shows, markten. Als u de foyer erbij betrekt, heeft u ruim 1.700 vierkante meter tot uw beschikking. De vloer en deuren zijn geschikt om zelfs met zware vrachtwagens zo naar binnen te rijden, hetgeen de mogelijkheden bijna onbeperkt maakt.

Bij het huren van de Grote Zaal zijn standaard 3 verdiepingen backstage van 11m bij max. 7m inbegrepen, waarvan 2 verdiepingen in huiskamerstijl zijn ingericht. Eigen toilet, kleedkamer en koffiecorner zijn aanwezig in de backstage-ruimte.

Opstellingen:

Cabaret:
750 personen

Diner:
500 personen

Theater:
1.420 personen