fbpx

Congres

De Basiliek in Veenendaal is dé ideale locatie voor uw congres. In onze grote zaal kunt u maar liefst 1.500 mensen een plekje bieden. De Grote Zaal is uiteraard voorzien van de juiste techniek om uw evenement tot een waar succes tot maken. Naast een uitstekende geluidsinstallatie beschikt de zaal ook over drie beamers en een uitgebreide lichtopstelling om uw bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten.

Doordat wij werken met losse stoelen is het mogelijk om opstellingen te maken waarbij we met een groep vanaf 300 personen kunnen zorgen voor een sfeervolle setting. Ook is de zaal in te richten naar uw wensen om zo de ideale situatie te creëren voor een seminar of conferentie met meerdere partijen die zich presenteren.

Door de centrale ligging in het midden van het land, is uw congres makkelijk te bezoeken door mensen van binnen en buiten de regio. De Basiliek ligt direct naast de A12, op twee minuten rijden van de afrit Veenendaal. Onze locatie heeft een eigen parkeergarage en diverse andere parkeerfaciliteiten, waardoor we ruim 600 parkeerplaatsen voor u beschikbaar hebben. Station Veenendaal-De Klomp bevindt zich op loopafstand, dus ook met het OV is onze locatie makkelijk te bereiken.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: