fbpx
18/03/2023
10:00

Vintage Guitar Show

De INTERNATIONALE VINTAGE GITAAR SHOW VEENENDAAL is Europa’s grootste Vintage Guitar Show. Een unieke gitarenbeurs die 2 keer per jaar in Veenendaal wordt gehouden. VINTAGE VEENENDAAL, zoals de gitarenbeurs vaak genoemd wordt, wordt georganiseerd met als doel een platform te creeren, via welke musici, verzamelaars en andere sympathisanten de mogelijkheid geboden wordt om elkaar te ontmoeten, muziek te maken en zaken te doen.

Op de show vind je bijna 100 standhouders & meer dan 1200 gitaren. Dealers, luthiers, gitaarwinkels en handelaren alswel priveverzamelaars zullen hun meest exclusieve vintage gitaren, versterkers en andere vintage materialen tentoonstellen en/of te koop aanbieden. Hoewel de nadruk ligt op vintage, zijn er zeker ook nieuwe(re) gitaren en versterkers te vinden op Vintage Veenendaal, evenals effectpedalen, onderdelen, accessoires, DVDs, boeken etc. Er is een ‘Guitar Market’ waar bezoekers aan de show hun eigen gitaren kunnen aanbieden, er zijn demo’s, clinics & artiesten, zo al met al een beurs die je niet wilt missen!

De sfeer van de show is vriendelijk en ontspannen. Exposanten en bezoekers uit heel Europa, en soms zelfs van daarbuiten, komen niet alleen om zaken te doen, maar ook om samen te komen, vrienden te maken en de hele dag over gitaren te praten…..

Dus…vintage en muziekliefhebber, als je in de buurt bent, schroom dan niet om de show te bezoeken, je zult niet teleurgesteld zijn!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: