fbpx
17/02/2024
20:30

U2two (o.a. bekend van SBS6 Battle of the bands)

In april 2023 verscheen U2two op het landelijke toneel van het populaire SBS6 TV programma The Tribute – Battle of the Bands. De kijkers, waaronder veel trouwe U2-fans, waren met stomheid geslagen toen frontman Sam Kramer met zijn “Bono” voorkomen ook nog eens exact hetzelfde stemgeluid als de Ierse rockster liet horen.

De band doet live niet onder voor U2 zelf en de kans om dat te bewijzen, grepen de bandleden met beide handen aan door te luisteren naar de adviezen van de kritische jury. Ze vochten zich naar de finale en mochten uiteindelijk als één van de vier winnaars 3 maal een volledig uitverkochte ZiggoDome bespelen. Dit was voor de band – maar zeker ook voor veel kijkers – een wens die uitkwam.

U2two brengt de muziek van de wereldberoemde stadionband naar de popzalen, festivals en concertzalen in een energieke concertshow. Met een selectie van songs vanuit het prille begin tot de grootste en meest bekende hits van de 4 decennia die de band al meegaat, gaat u genieten van een heerlijke avond U2. “Out of control”, “I Will Follow, “With Or Without You”, “Where The Streets Have No Name”, “Bad”, “One” en ga zo maar door. Maar daar blijft het niet bij. De band kruipt volledig in de huid van de Ierse rockers en gedurende het concert wisselen ze de heftige show af met mooie en gevoelige momenten. En met een laatste U2 album waarbij oude songs volledig nieuw zijn geïnterpreteerd zijn, is alles mogelijk! Kortom: een concert vol muziek, emotie en energie en dat 2 uur lang!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: