fbpx
23/11/2024
20:00

Tribute To TOTO - A Toto Live Experience

We nodigen je uit voor een muzikale reis terug naar de gloriedagen van TOTO! Ontdek de fenomenale Tribute To TOTO in de sfeervolle Basiliek in Veenendaal, een avond doordrenkt met de tijdloze klanken van de jaren 80.

Dankzij hun deelname aan The Tribute: Battle Of The Bands seizoen 3 is heel Nederland bekend geworden met deze jonge, getalenteerde band bestaande uit geschoolde muzikanten. De jury en het publiek waren laaiend enthousiast over hun muzikale vaardigheden, podiumuitstraling en aanstekelijke enthousiasme, waardoor de band week na week hoge waarderingen ontving.

Herbeleef de glorie van TOTO’s muziek die de hitlijsten in de jaren 80 domineerde en die na veertig jaar nog steeds de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld verovert. Hits als Rosanna, Hold The Line en Africa zullen live tot leven komen, met Tribute To TOTO die de iconische synthesizer-solo’s, scheurende gitaarwerk en de onmiskenbare Porcaro-grooves meesterlijk vertolkt.

Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een onvergetelijke show vol muzikale hoogtepunten. Laat je meevoeren door de tijd en geniet van een avond vol nostalgie en indrukwekkende muziek.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: