fbpx
18/11/2023
19:30
pand open

18:30 uur

deuren open

19:00 uur

aanvang show

19:30 uur

The Return of Hope tour met Joshua Aaron & Band

Return of Hope is een initiatief van Hans Maat en trekt volle zalen, maar brengt méér dan een concert: het is een belevenis van Gods aanwezigheid en verlangen. Het is een beweging van hoop in deze onzekere tijden. ‘Return’ betekent terugkeer. We brengen christenen bijeen die het koninkrijk van God zien als het nieuwe normaal, die weten dat de terugkeer van Jezus aanstaande is en die een warm hart kennen voor Israël.

In het najaar van 2023 brengen we opnieuw Joshua Aaron, een heerlijke muzikant en worshipleider die een unieke mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship brengt. Een jonge bezoeker van de uitverkochte concerten uit 2022 zei: ‘Wow, het is vol van de Heilige Geest, maar weer zo anders. Het is diep en het Oude Testament kwam zo tot leven!’. Een oudere mevrouw zei: ‘Een avond vol van hoop en echt een feest met diepgang!’.

Joshua Aaron komt met een unieke samenstelling van vrienden die zelf ook zeer bekende zangers en musici zijn in Israël. Joshua Aaron is inmiddels een begrip in Israël, de VS en in Europa. Meer weten? Kijk eens op: www.joshuaaaron.tv

De toegang is vrij om het voor een ieder mogelijk te maken, maar we houden wel een collecte. Omdat Return of Hope deze concerten adresseert in het kader van de relatie met Israël en de spannende tijd waarin we leven, is er ook een korte toespraak van Hans Maat.

Het wordt een feest! Neem vooral je familie, vrienden, kring of groep mee!
We vragen jou om niet zomaar kaarten te reserveren, maar dan ook echt te komen. Mocht je nu toch zijn verhinderd, stuur dan een mail naar info@eventsforchrist.nl en maak het voor iemand anders mogelijk om erbij te zijn.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: