fbpx
29/06/2024
14:00

Sounds of Hope

In een wereld die brandt van onrecht en ongelijkheid lijken geluiden van hoop sneller te vervliegen dan ooit. Oorlogen, vluchtelingenstromen, natuurrampen, de ene crisis is nog niet verwerkt of de volgende heeft zich al aangediend. Niet heel hoopgevend, toch? Christian Refugee Relief is een beweging van hoop voor een wereld in nood! Omdat we geloven dat er altijd mogelijkheden zijn om íets te doen. Want juist te midden van de gebrokenheid van deze wereld, schijnt ons licht het felst en zijn geluiden van hoop het meest krachtig!

We willen jou uitnodigen voor een dag boordevol inspiratie, hoopvolle verhalen en getuigenissen. Om jou te bemoedigen, te inspireren en aan te moedigen jouw ‘sound of hope’ te (her)pakken en in te zetten. Voor iedereen. Welkom!

 

Het middagprogramma begint om 14.00 uur en bestaat uit inspirerende getuigenissen vanuit het werkveld van CRR, seminars, samen zingen en ontmoeten!

De seminars worden gehouden door bekende namen zoals Don Ceder (CU), Arjan Lock (EO), Arie de Rover (schrijver) en Bram Markus (Dagelijkse broodkruimels).

Aansluitend op het middagprogramma kun je blijven hangen voor het avondeten. Diverse foodtrucks zorgen voor een heerlijke maaltijd! Hoe mooi is dat, om na een inspirerende middag, elkaar te ontmoeten onder het avondeten!

Het avondprogramma is een prachtige en unieke samenwerking tussen Christian Refugee Relief en de christelijke band LEV. Tijdens dit avondvullende concert gaat LEV ons bemoedigen en inspireren met Sounds of Hope! LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en hun repertoire kent prachtige Nederlandstalige nummers vol hoop en verwachting.

Boek nu je tickets! Samen met jou vormen we een beweging van hoop voor een wereld in nood. We zijn de handen en voeten van Jezus. We brengen hoop in hopeloze situaties. We schijnen licht in het duister. Dit doen we samen. Op 29 juni willen we jou bemoedigen, inspireren en toerusten. Wees erbij!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: