fbpx
17/10/2023
19:30

De Shalva Band geeft een onvergetelijk concert!

Op dinsdag 17 oktober haalt Christenen voor Israël de Israëlische Shalva Band naar Veenendaal voor een onvergetelijk concert! De Shalva Band behoort tot de meest geliefde Israëlische bands van de afgelopen jaren. Het bestaat uit acht zangers en muzikanten met een bijzonder verhaal. Elk bandlid heeft een beperking, maar dat houdt ze niet tegen om hun muzikale gaven en talenten in te zetten en mensen een unieke avond te laten beleven.

De band is verbonden aan Shalva, een hulporganisatie in Israël die zich inzet voor de ondersteuning van en zorg voor kinderen met een beperking en hun families. Shalva is opgericht in 1990 en heeft sindsdien duizenden kinderen en hun families geholpen. De organisatie heeft een grote bijdrage geleverd aan het creëren van meer bewustzijn en acceptatie van mensen met een beperking in de Israëlische samenleving.

De Shalva Band is wereldwijd bekend. Onder meer door hun optreden tijdens het Eurovisie Songfestival in 2019 in Tel Aviv, maar nog meer vanwege hun aanstekelijke energie en de prachtige muziek die ze maken. Van traditionele Israëlische en Joodse liederen tot bekende meezingers: bereid u voor op een muzikaal feest waar u nog lang aan terug zult denken!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: