fbpx
16/03/2024
20:00

Rianne Hardeman albumpresentatie 'Horizon'

Op 16 maart 2024 presenteert Rianne Hardeman haar album “Horizon” in Downtown Veenendaal. Schrijven en zingen doet Rianne al graag sinds ze een klein meisje was. De laatste jaren kwam steeds vaker het idee voorbij om daar meer mee te doen en een album te gaan schrijven en opnemen.

Multitalent Ralph van Manen en Rianne’s zangcoach Suze van Manen geloofden erin en gaven de laatste zetjes en de tocht naar dit album begon!
Na een mooie, soms emotionele reis, ligt er nu een prachtig album met 10 eigen Nederlandstalige nummers. Een album over alle facetten van het leven. Over moeder zijn, partner zijn, kind zijn, kleinkind zijn, vriendin zijn, jezelf zijn. Melancholisch en hoopvol. Teksten en muziek werden geschreven samen met Ralph van Manen, Wim Rebergen en Jan Tekstra en alles werd opgenomen met een geweldige band in De Basiliek Studio’s in Veenendaal. Op 16 maart is het voor het eerst live te horen.

Tickets  zijn gratis, maar wel even reserveren (voor het overzicht) via onderstaande link.

Het belooft een bijzondere avond te worden met heerlijke songs,  Rianne’s stem en begeleiding van een complete band met  daarin o.a. topmuzikanten als Ralph, Daniel vd Molen, Jay-P van Beijersbergen en Jennefer Zichem. Ook de kinderen van Rianne, die dit proces vanaf het begin meemaakten, zullen hun steentje bijdragen.

En dat alles in de sfeervolle setting van Downtown Veenendaal! Welkom!

Nu vast genieten van alle songs van Horizon? Beluister ze via Spotify.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: