fbpx
22/09/2023
19:30

Ray & Mouna

Ray & Mouna zullen op 22 september onze zusterlocatie Downtown vullen met jazzmuziek. Beide zijn ze student geweest op Codarts Rotterdam en leerden elkaar hier kennen. Met allebei een achtergrond in de klassieke muziek, komen ze nu een optreden geven met voornamelijk jazzmuziek. De connectie met luisteraar vinden zij erg belangrijk. Het zal dan ook een avond worden met een intieme sfeer. De verhalen van de ballads laten ze hun werk doen. Kom genieten van een mooi optreden dat GRATIS te bezoeken is. Reserveren is niet nodig.

Ze hebben een jaar lang repertoire opgebouwd bestaand uit swingnummers maar voornamelijk ballads. Hun doel is om een intieme sfeer te creëren door de verhalen van de ballads hun werk te laten doen en zowel muziekkenners als onbekenden te laten meegenieten. Ze hebben hun eigen repertoire bestaande o.a. uit jazz standards uit The Songbook.

Ray & Mouna
Ze zijn allebei jazz studenten op Codarts Rotterdam en leerden elkaar hier ook kennen. Ray is een pianist en arrangeur. Hij komt uit Nederland en heeft naast zijn jazz ervaring ook een achtergrond in klassieke muziek. Hij heeft ook zijn eigen trio en heeft ervaring opgebouwd in het duo spelen met andere vocalisten door de jaren heen.

Maïmouna gaat onder de naam Mouna en komt uit België. Daarnaast heeft ze ook Ivoriaanse roots en ze heeft dan ook veel ervaring met het spelen van West- Afrikaanse muziek. Ze heeft haar eigen band en is daarnaast ook componist en zangeres voor de KillJoy Quiz in België. Net zoals Ray heeft ook zij een achtergrond in de klassieke muziek. Mouna zingt voornamelijk jazz maar heeft ook een verleden in pop- en soul muziek. Ze zingt al jaren in bigband’s en duo projecten.

Locatie:

Downtown, Tuinstraat 133 in Veenendaal

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: