fbpx
17/01/2025
20:30
pand open

19:30 uur

deuren open

20:00 uur

aanvang show

20:30 uur

Pink Floyd Project: Top 2000 Live!

De tribute band Pink Floyd Project geeft een aantal bijzondere concerten in het kader van de NPO Radio 2 Top 2000. De twaalfkoppige band speelt dan alle nummers van Pink Floyd uit de lijst in chronologische volgorde live! Van de laagst genoteerde tot de hoogst genoteerde. Journalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floydbiografie Wouter Bessels fungeert daarbij als ‘popprofessor’ en geeft per notering een interessante inkijk in de nummers.

Laat je meevoeren op een muzikale reis langs de tijdloze hits van Pink Floyd, van de diepste groeven tot de hoogste pieken van de Top 2000-lijst. Pink Floyd staat 12 keer genoteerd in de ‘Lijst Der Lijsten’ met 3 nummers in de ‘Eredivisie’. Dit resulteert in een fantastische setlijst. Naast de spectaculaire opener ‘One Of These Days’ (plek 1057) en de absolute nummer 1 ‘Wish You Were Here’ (plek 13) is ‘Echoes’ (plek 276) één van de absolute hoogtepunten van de show. Dit nummer is met ruim 23 minuten het langste nummer in de Top2000. De band brengt ook dit nummer, uiteraard, van begintoon tot slotakkoord! Mis deze unieke kans niet om de muzikale erfenis van Pink Floyd te ervaren in een onvergetelijke live-uitvoering!

In de zaal is er keuze tussen zit- en staanplaatsen. Het middengedeelte bevat een vak met comfortabele zitplaatsen. Aan de zijkanten en achter de zitplaatsen is volop ruimte voor staplaatsen.

Reserveer nu je tickets voor Pink Floyd Project op vrijdag 17 januari 2025 en maak je klaar voor een avond vol emotie, nostalgie en pure rockmagie.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: