fbpx
16/11/2023
19:45

ND Verkiezingsdebat

Mirjam Bikker (ChristenUnie), Henri Bontenbal (CDA) en Chris Stoffer (SGP) gaan met elkaar in debat op donderdag 16 november. Dan is de tiende editie van het ND Verkiezingsdebat.

De lijsttrekkers van CDA, ChristenUnie en SGP treffen elkaar dan in evenementenlocatie De Basiliek in Veenendaal. Lezers van het Nederlands Dagblad en andere belangstellenden kunnen het debat bijwonen; toegangskaarten zijn vanaf nu te bestellen.

‘We zijn heel blij dat we dit debat kunnen aankondigen’, zegt hoofdredacteur Nico de Fijter van het Nederlands Dagblad. ‘Op deze avond geven we drie lijsttrekkers die op veel belangstelling van onze christelijke doelgroep kunnen rekenen, de gelegenheid om uitgebreid met elkaar in debat te gaan. Ook is er ruimte voor publieksvragen.’ Extra bijzonder is, zegt De Fijter, dat alle drie de lijsttrekkers voor het eerst aan het debat van het Nederlands Dagblad meedoen. ‘Het is mooi dat ook de nieuwe generatie politiek leiders een hele avond bij ons te gast is, en dat zes dagen voor de verkiezingen.’

Datum debat: Donderdagavond 16 november 2023
Aanvang: 19:45 (inloop vanaf 19:00 uur), incl. koffie/thee vooraf.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: