fbpx
16/03/2024
14:30

Make Some Noise Kids Liveshow

Na het overweldigende succes van de uitverkochte shows in het najaar van 2023, zijn we terug voor een vervolg in het voorjaar van 2024! Deze tour is nóg spectaculairder dan eerdere MSNK tours, want Make Some Noise Kids viert haar 10-jarig jubileum. Een decennium vol muziek, energie en onvergetelijke momenten die we samen met jullie willen vieren.

Afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 100 liedjes uitgebracht, dus we hebben genoeg bekende knallers om samen met jullie een fantastisch feest te vieren. Verwacht een show die stoer, eigentijds en vol energie is – stilzitten is écht onmogelijk! Onze presentatoren Tim en Adrienne staan klaar om alles in goede banen te leiden en samen met de Make Some Noise Kids maken we er een feest van waarbij het dak eraf gaat en alle voetjes van de vloer komen.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je na de show het feest voortzetten op de afterparty. Geniet van heerlijke popcorn, neem deel aan een gave dansworkshop, doe mee met de Silent-Disco of scoor de nieuwste Make Some Noise Kids merchandise.

Wij hebben ontzettend veel zin in een feestje en een middag vol onvergetelijke momenten. Zorg dat je er snel bij bent, want dit wil je niet missen! Vier jij het mee samen met je gezin?

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: