fbpx
11/03/2023
10:00

Mozaiek0318 Vrouwenconferentie

The Garden is voor jou, voor je moeder, je vriendinnen, je buurvrouw, je collega’s en anderen die het tof vinden om samen te verstillen, te verbinden en elkaar te versterken. The Garden is een metafoor voor de tuin van ons hart. Je hart is als vruchtbare grond waarin diepe wortels zijn geplant. Hoe ligt jouw (tuin)hart erbij? Zijn de bloemen in bloei? Zijn de bladeren aan het verwelken? Of zijn de bomen kaal door de wildernis in jouw leven?

In Jesaja lezen we dat woestenij plaats maakt voor groei. Droogte kan dus tot bloei komen. Dat is zo mooi hè. Maar dat proces gaat vaak niet zonder snoeiwerk. Juist doordat The Garden een veilige plek is, is er ruimte om je eigen hart eerlijk te onderzoeken. Om zo de verbinding met jezelf, met anderen én bovenal met God (weer) te laten bloeien. 

Het is ons verlangen dat je tijdens The Garden rust vindt om je op een nieuw niveau met God te verbinden. We willen met elkaar niet aan de oppervlakte blijven, maar juist de diepte in gaan zodat Hij je kan laten groeien op de plek waar je geroepen bent. Hoe gaaf is het om deze ontdekkingstocht met elkaar op weg te gaan. Samen willen we zoeken naar het vaderhart van God en leren we Zijn fluistering opnieuw herkennen. Dus reserveer zaterdag 11 maart 2023 nu alvast in je agenda.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: