fbpx
23/03/2023
19:00

Talent Event: Ontdek jouw drijfveren

De één steekt graag zijn of haar handen uit de mouwen, de ander is gedreven om de wereld een stukje mooier te maken. De een ontdekt graag het onbekende, de ander wil zijn of haar geloof handen en voeten geven. Wat drijft jou? Waar maak jij je sterk voor? Wat is jouw missie?

Je ontdekt het op het Talent Event op donderdagavond 23 maart 2023. Deze avond gaan we samen, en ieder voor zich, op zoek naar onze drijfveren en de manier waarop je deze concreet vorm kunt geven. Ben jij op zoek naar een manier om wat te betekenen voor anderen maar weet je niet hoe? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je ontdekken wat bij jou past? Welkom op het Talent Event!

Voor wie is het Talent Event?

Het Talent Event is voor jou als je tussen de 17-65 jaar bent en na wil denken over jouw persoonlijke missie en op welke plek en manier jij je in kan zetten voor anderen. De workshops zijn erop gericht om jóuw drijfveren te ontdekken. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligersorganisatie Mercy Ships.

Programma

Op het programma staan diverse interactieve workshops door professionele trainers en workshopleiders, zoals Wat drijft jou?, DISCovery en Leef je bucketlist, en een inspirerend panelgesprek met verschillende mensen die hun drijfveren en talenten op bijzondere manieren hebben ingezet.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: