fbpx
22/10/2023
19:00
pand open

18:00 uur

deuren open

18:30 uur

aanvang show

19:00 uur

Aanbiddingsconcerten van Kari Jobe en Cody Carnes in 2023

Kari Jobe trok al vanaf haar eerste muzikale stappen de aandacht. Met haar stem overtuigde ze al snel duizenden. En inmiddels is ze de stem van een generatie. De aanbiddingsleidster komt naar Nederland en België voor concerten in Rotterdam, Veenendaal en Brussel. Haar echtgenoot Cody Carnes verzorgt het voorprogramma. Groot Nieuws Radio presenteert een avond met Kari Jobe en Cody Carnes!

Wat gelijk opviel toen Kari Jobe in 2009 kennis maakte met ‘het grote publiek’ was de stem. Gevoelig, loepzuiver en gepassioneerd tegelijk. De zangeres brak door met haar titelloze album en liet meteen haar hart voor aanbidding zien. Sindsdien werd ze een van de bekendste aanbiddingsleidsters ter wereld. Ze werd genomineerd voor een Grammy Award en zong met onder andere Gateway Worship, Elevation Worship en haar echtgenoot (en aanbiddingsleider) Cody Carnes. Maar hoezeer sommige liedjes ook bekend werden; niets kon het fenomeen van ‘The Blessing’ voorspellen. Kari Jobe presenteerde het lied als mede-schrijfster tijdens de pandemie en het werd een lijflied van gelovigen en gemeenten over de hele wereld. Kari’s meest recente album, vernoemd naar het lied, verscheen twee jaar geleden en liet de spontane, gepassioneerde aanbidding horen waar ze inmiddels om bekend staat.

Kari trouwde in 2014 met Cody Carnes. Het stel ontmoette elkaar in Gateway Church, waar Jobe lid werd van het team. Het duurde niet lang voordat Cody zelf een aanbiddingsalbum presenteerde: ‘The Darker The Night / The Brighter The Morning’. Met het daaropvolgende ‘Run To The Father’ kreeg hij net als Kari een Grammy nominatie. Zijn meest recente live album ‘God Is Good!’ laat goed horen waar het ‘klikt’ tussen hem en zijn vrouw. Beiden besparen niet op de passie in muziek en zijn in alles gericht op God, wat liedjes oplevert die mensen uit volle borst meezingen.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: