fbpx
21/10/2023
10:00

GroenGelovig: de roep om te luisteren

Laat je inspireren door prikkelende speeches, ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en ontvang theologisch onderwijs over ecologische gerechtigheid. Tijdens workshoprondes kun je je verdiepen in specifieke thema’s en de afsluitende netwerkborrel geeft je alle kans om mensen te ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een levensstijl die recht doet aan mens en natuur. Deze dag ontdek je welke concrete stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken.

Tijdens deze editie van GroenGelovig laten diverse sprekers je ontdekken hoe God spreekt door de schepping heen. In een tijd waarin we elkaar soms niet meer verstaan, het klimaatalarm steeds luider klinkt en we niet altijd weten wat God van ons vraagt op het gebied van duurzaamheid. Vandaag de dag wordt veel overstemd door onze eigen agenda, de wensen van de samenleving, mediageluiden of politieke stemmen. Tijdens GroenGelovig 2023 ontdek je de sleutels om te luisteren, in actie te komen en de manier om je eigen stem voor de schepping te activeren.

Kom op 21 oktober 2023 naar De Basiliek in Veenendaal en ontdek welke concrete stappen jij kunt zetten om thuis, in je kerk en in je omgeving het verschil te maken!

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: