fbpx
22/04/2023
20:00

Gerald Troost presenteert Something to believe in

Als de wereld om je heen in rep en roer is en zekerheden lijken te verdwijnen, kan het aanvoelen alsof de grond onder je voeten wegvalt. Voor Gerald Troost was dat de afgelopen jaren op verschillende momenten het geval, maar de zanger, liedjesschrijver en coach hervond hoop en houvast in de verbinding met God én de overtuiging in zijn muziek. En zo ontstond met hernieuwde stem een gloednieuw Engelstalig album: ‘Something To Believe In’. Nieuwe liedjes, nieuwe samenwerkingen (zoals met Kees Kraayenoord, Sera Noa, Reyer en Elvis E.) en muziek waarin hij vrijuit proclameert, dankbaarheid laat horen en actief oproept om te strijden voor gerechtigheid.

Met ‘Something To Believe In’ gaat de muziek van Gerald Troost letterlijk de grens over. “Ik hou van Nederland en blijf er ook actief” zegt Gerald, “daarnaast is het ook heel inspirerend om buiten de landsgrenzen muziek te kunnen maken en mensen te mogen bemoedigen. En om nu al te ervaren dat als grenzen vervagen en muren neer gaan er nieuwe wegen ontstaan. Dat wie iets heeft om in te geloven met nieuwe hoop mag uitzien naar een doorbraak.’

In april zal Gerald met een voltallige en professionele band de plaatsen Urk, Spakenburg, Alblasserdam, Veenendaal, Den Bosch en Goes aandoen. Samen met gastartiesten als Kees Kraayenoord, Eline, Ralph van Manen, Jafeth Beks, Christian Verwoerd en Wim Hoddenbagh beloven het bijzondere en bemoedigende avonden te worden. De avonden zullen bestaan uit de nieuwe songs, bekende Nederlandstalige Troost liedjes en inspirerende verhalen. Ook zul je zelf vocaal uitgedaagd worden.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: