fbpx
27/01/2023
20:00

'Het Mirakel' van Frederik de Groot

Als acteur had hij succes in televisieseries als ‘Medisch Centrum West’, ‘Herenstraat 10’ en ‘De Fabriek’. Desondanks vond hij niet de voldoening waarnaar hij op zoek was. Ook uitstapjes langs goeroes, new age, yoga en diverse therapieën brachten Frederik in zijn zoektocht naar het ‘waarom?’ niets. “Tot het moment dat ik een kerkje in Staverden binnenstapte om een naaste eer te bewijzen. De ervaring in dat kerkje heeft mij het geloof gegeven.”

Een theatrale preek
In de voorstelling ‘Het Mirakel’ neemt hij je mee in de levens veranderende ervaring die hij daar had. Hoe zijn waarom vragen werden beantwoord en zijn leven zin kreeg. Over die ervaring heeft Frederik de Groot de theatrale preek ‘Het mirakel van Christus Jezus’ geschreven. “Ik speel de Vlaamse wetenschapper H.J. Grotius die zijn publiek meeneemt op een wonderbaarlijke reis. Het verhaal duurt ruim een uur maar het is geen preek en ook geen theologie. Het zijn mijn ervaringen die ik deel met het publiek”. Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten en vragen te stellen.

Downtown Veenendaal
Deze voorstelling wordt op vrijdag 27 januari 2023 in onze locatie Downtown gehouden, in het centrum van Veenendaal. Frederik de Groot neemt je mee langs Toon Hermans, de Messiah van Händel en American football. Toegang is gratis, maar bestel wel online tickets.

Datum:              vrijdag 27 januari 2023
Tijd:                    20.00 uur
Locatie:             Downtown, Tuinstraat 133 in Veenendaal

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: