fbpx
05/06/2024
09:30

Energie in Industrie 2024

In een tijd waarin duurzaamheid en efficiëntie centraal staan ​​in het wereldwijde industriële landschap, is energie optimalisatie een cruciaal aandachtspunt geworden voor bedrijven. Energie vormt niet alleen een aanzienlijke operationele kostenpost voor industriële faciliteiten, maar heeft ook aanzienlijke ecologische implicaties. Daarom is het maximaliseren van energie-efficiëntie en het verminderen van verspilling een strategische prioriteit geworden voor moderne industrieën.

Tijdens het Energie in Industrie event belichten we de cruciale rol van energie optimalisatie. Door de inzet van onze exposanten en plenaire sprekers bieden we concrete handvaten en praktische oplossingen. Naast inhoudelijk klantcases vertellen onze exposanten je meer over het analyseren van data en het monitoren van je huidige systemen.

De dag zal worden geopend door Coca-Cola Pacific Partners. Zij gaan meer vertellen over de realisatie van de CO2 neutrale fabriek in Dongen. In de middag zal Wim Kannegieter van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij meer vertellen over de huidige stand van zaken in deze sector m.b.t. energie optimalisatie.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: