fbpx
06/01/2024
20:00

Damascus – MANNA

Damascus is terug en hoe! Na de uitverkochte Niet Van Deze Wereld clubtour in 2019 bleef het enige tijd stil rond het populaire collectief van twee rappers en één zangeres. Inmiddels is er een nieuwe plaat aangekondigd: MANNA! Om deze release te vieren geeft Damascus op 6 januari 2024 haar grootste concert ooit: in de Basiliek (Veenendaal). Inclusief complete band en gastartiesten. Dit feest mag je niet missen!

Fans weten: concerten van Damascus zijn onvergetelijk. Intieme momenten en liedjes die raken wisselen af met vrolijke dansjes en de meest gekke verrassingen. Met één garantie: uiteindelijk gaat het dak er altijd af.

Tijdens het concert passeren alle hits uit de afgelopen 15 jaar de revue. Het Licht, Nieuwe Ronde Nieuwe Kansen, Overwinnen: ze komen allemaal voorbij. Ook hoor je liedjes van de nieuwe plaat MANNA! Een nieuw album waar de heren en dame zelf erg enthousiast over zijn: “MANNA staat voor de belofte dat God voorziet en ons weer terug naar huis leidt. Het geluid is meer volwassen, meer pop maar nog altijd met onverbloemde en eerlijke teksten over God, geloof, de liefde, het leven en onze eigen uitdagingen en struggles daarin” aldus zangeres Eline.

Damascus won eerder vier Zilveren Duiven (christelijke muziekprijs) en stond op tal van podia en events. MANNA wordt het vijfde studioalbum van het collectief. Eerder verscheen de single Rust: een indringend lied over God vinden in de hectiek van alledag. Het voorprogramma wordt verzorgd door Chesron, andere gastartiesten die voorbijkomen zijn o.a. Roberto Rosso en Mind Connected.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: