fbpx
23/02/2024
20:00

Benefietconcert Muskathlon Mozaiek Kenia

Een avond vol aanbidding met de prachtige samenwerking tussen Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord, ELINE, InSalvation en Roberto Rosso. De Muskathleten organiseren op vrijdag 23 februari een benefietconcert voor het project in het Noorden van Kenia.

Tijdens het concert zijn er vier optredens. Roberto Rosso, die tevens meedoet aan de Muskathlon, staat achter de draaitafels. Jafeth en Sifra van InSalvantion verzorgen een optreden. ELINE zingt samen met Mozaiek Worship in een samenstelling met Kees Kraayenoord. Kortom, het wordt een avond vol aanbidding, beleving en verhalen. Jesse van Melle is deze avond de host.

De opbrengst van het concert is voor veilig en schoon drinkwater in het Noorden van Kenia: Marsabit, Isiolo en omgeving. Water is de eerste levensbehoefte waar in dit extreem droge en in periodes extreem natte gebied een groot gebrek aan is. In mei 2024 gaat een groep van ruim 100 atleten naar Kenia om een sportieve presentatie neer te zetten. Iedere deelnemer gaat de uitdaging aan om € 10.000 in te zamelen. Dit bedrag komt ten goede aan kindsponsoring en het waterproject in het noorden van Kenia.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: