fbpx
04/03/2023
13:00

4e musketier

Waar gaat het heen? Wat is ons vooruitzicht? Wat betekent deze stormachtige tijd voor jou, voor ons? Gaat de wereld ten onder en moeten we niks doen? Of staan we op? Kom naar het 4M Event 2023 en ontdek een nieuw perspectief op de tijd waarvoor je als man gemaakt bent. It ain’t over… till it’s over.

WEES MOEDIG en STERK…. makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als het lijkt dat je oneindig moedig en sterk moet zijn. Als de stormen niet stoppen. Al jaren worden we opgeschrikt door crisis na crisis. De pandemie, energie, oorlog en inflatie. En nieuwsflash: Na deze crisis komt er nog een. En nog een. En nog een. Wereldwijd en in je persoonlijke leven.

Maar er is hoop, want ook in de dalen schijnt de zon. Samen gaan we de strijd van hoop aan. Dwars door de stormen heen. Het event wordt een schitterende dag die niet alleen inspireert, maar juist aanvuurt. Ons gemoed lichter maakt en het laat spreken in je hart. Het event is niet bedoeld als tijdelijke oppepper. Nee, het helpt jou de tools in handen te krijgen om diep geworteld te leven voor de dingen die er werkelijk toe doen!

Samen staan we sterk.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: