fbpx
21/04/2023
10:00

365 dagen succesvol - Miracle Roadmap 2023

Al 10 jaar op rij organiseren wij met ons team het grootste en meest krachtige persoonlijk leiderschapsprogramma van Nederland. Eén ding hebben onze programma’s de afgelopen jaren bewezen: als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt. Miracle Roadmap is jouw routekaart naar je mooiste leven.

Verlang jij naar meer vreugde en diepgang in je leven? Werk waar je voldoening uit haalt en waar je van betekenis bent, fijne relaties met de mensen om je heen, geld in overvloed. Niet langer jezelf wegcijferen of piekeren over wat anderen van je denken? Eindelijk je hart volgen? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb jij het idee dat het niet voor jou is weggelegd? Doe mee met Miracle Roadmap en ontdek hoe je meer uit het leven kunt halen. Kies ervoor om je leven te verrijken.

Samen maken we in 4 maanden een epische ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale) gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan. Miracle Roadmap 2023 start op 15 februari 2023:

Gezondheid

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 15 februari
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 februari


Relaties

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 8 maart
Magic Miracle Experience: vrijdag 17 maart * locatie volgt


Werk

Online Radiant Roadmap sessie: woensdag 19 april
Magic Miracle Experience: 
vrijdag 21 april

Geld

OnlineRadiant Roadmap sessie: woensdag 10 mei
Magic Miracle Experience: vrijdag 19 mei

De online Radiant Roadmap sessies vinden plaats op woensdag van 9:00 – 11:00 uur.
De live Magic Miracle Experience dagen vinden plaats in de Basiliek in Veenendaal van 10:00 – 17:00 uur.

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: