fbpx
19/04/2024
10:00

365 dagen succesvol - Miracle Roadmap

Al 10 jaar op rij organiseren wij met ons team het grootste en meest krachtige persoonlijk leiderschapsprogramma van Nederland. Eén ding hebben onze programma’s de afgelopen jaren bewezen: als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt. Miracle Roadmap is jouw routekaart naar je mooiste leven.

Verlang jij naar meer vreugde en diepgang in je leven? Werk waar je voldoening uit haalt en waar je van betekenis bent, fijne relaties met de mensen om je heen, geld in overvloed. Niet langer jezelf wegcijferen of piekeren over wat anderen van je denken? Eindelijk je hart volgen? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb jij het idee dat het niet voor jou is weggelegd? Doe mee met Miracle Roadmap en ontdek hoe je meer uit het leven kunt halen. Kies ervoor om je leven te verrijken.

Samen maken we in 4 maanden een epische ontdekkingsreis langs de vier belangrijkste gebieden voor een gelukkig leven: je (mentale) gezondheid, je relaties, je werk én je financiële situatie. Pas als je nog niet alles hebt bedacht, is er ruimte voor miracles en mogen de dingen ontstaan.

Magische live dagen in Veenendaal vinden plaats op:
Vrijdag 16 februari 10:00 – 18:30 uur
Vrijdag 15 maart 10:00 – 18:30 uur
Vrijdag 19 april 10:00 – 18:30 uur
Vrijdag 17 mei 10:00 – 18:30 uur

De volgende opdrachtgevers mochten wij o.a. verwelkomen: